Käyttöehdot

Eteva kuntayhtymän internetsivut ja niihin liittyvät aineistot on suojattu tekijänoikeuslailla. Oikeudet sivustoihin ja niillä julkaistuihin aineistoihin kuuluvat Etevalle tai muille aineistojen yhteydessä mainituille tahoille. Etevan verkkosivujen käyttäjä sitoutuu noudattamaan voimassa olevia käyttöehtoja.

Vastuunrajoitukset

Eteva pyrkii huolehtimaan tuottamansa sisällön ja linkkien ajankohtaisuudesta. Eteva ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle Etevan sivujen mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista. Eteva ei myöskään vastaa palvelun käytöstä tai tulkinnasta aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista eikä soveltuvuudesta ja sopivuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen.

Etevan sivujen ulkopuoliset sisällöntuottajat vastaavat itse tuottamiensa tietojen oikeellisuudesta. Etevan sivut sisältävät linkkejä muille kuin Etevan ylläpitämille verkkosivuille. Eteva ei ole vastuussa niiden sisällöstä tai laillisuudesta.

Eteva pyrkii huolehtimaan siitä, että Etevan sivut toimivat teknisesti häiriöttömästi. Eteva ei vastaa mahdollisista toimintakatkoksista esimerkiksi huoltotöiden, teknisten vikojen tai muiden vastaavien syiden vuoksi eikä tietoliikenneyhteyksien tai internetverkon mahdollisista toimintakatkoksista. Eteva ei vastaa mistään vahingosta, joka johtuu Etevan sivujen toiminnasta tai siitä, etteivät Etevan sivut toimi.

Henkilötietojen käyttö

Eteva noudattaa henkilötietojen käsittelyssä tietosuojalakia. Sivuston käyttäjistä ei pääsääntöisesti kerätä henkilötietoja. Sähköpostiosoitteita tai muita yhteystietoja pyydetään palautteiden lähettäjiltä, jotta voimme vastata viestin lähettäjälle. Yhteystietoja ei näissä tapauksissa säilytetä yhteydenottojen jälkeen.

Yhteystietoja pyydetään myös palvelupyyntöjen ja työhakemusten lähettäjiltä asian jatkokäsittelyä varten. Avoimen hakemuksen lähettäneiden hakemus ja sen yhteydessä ilmoitetut tiedot säilytetään Etevan HR-palveluissa 6 kuukauden ajan. Rekisteriselosteestamme selviää, että henkilötietoja (yhteystiedot) kerätään sidosryhmäosoitteistoon sekä extranetin käyttäjistä. Verkkopalvelun kehittämistä varten sen käytöstä kerätään yleisiä tilastotietoja.

Linkitä vapaasti, mutta ilmoita lähde

Etevan sivujen sisältöä (kuvia, valokuvia, tekstejä, verkkojulkaisuja, liitetiedostoja, yms.) saa linkittää ja lainata vapaasti. Muista kuitenkin ilmoittaa Eteva lähteenä uudessa asiayhteydessä.

Kunnioita tekijänoikeutta ja kysy lupa lainaan

Kuvat, valokuvat, tekstit, verkkojulkaisut, liitetiedostot ynnä muut sellaiset ovat Etevan ja niitä suojaa tekijänoikeus. Älä tallenna tai kopioi niitä ilman erillistä lupaa.

Palaute

Voit antaa palautetta sivuston sisällöstä sivun oikeasta laidasta löytyvän palautelomakkeen avulla.

Lisätietoja:

Tiina Roikonen

Palaute

Haluamme kuulla sinua. Lähetä meille palautetta.

Avaa lomake tästä...

© 2012 Eteva Käyttöehdot